HYTTEFADET

Brunch i Nyhavn

At starte dagen med et godt solidt morgenmåltid har altid været et godt valg. Kroppen fyldes med energi og hjernen med overskud. Og hvorfor ikke gøre det til en oplevelse med en dansk brunch i Nyhavn?

I Danmark er en morgenmad ofte ledsaget af en kop sort kaffe, en lille bitter og et glas juice, og sammen giver det kroppen et skud, som sætter hele systemet i gang. På Hyttefadet har vores brunch altid været baseret på ønsket fra vores lokale venner, nærtboende hotel gæster og vores norske DFDS gæster.

Derfor skulle morgenmaden være dansk og selvfølgelig indeholde spegepølse, rullepølse, bacon og spejlæg, rugbrød og rundstykker. Men tiden har også ændret sig og ligeledes har den danske morgenmad. 

Skyr, grød, avocado, luksus oste, røræg, friskbrygget kaffe i alverdens latte art, er nu en normalitet på cafeer og restauranter, og derfor glæder Hyttefadets køkkenchef til at lancere vores fortolkning af det traditionelle og det moderne og præsentere et produkt som gør folket mætte, tilfredse og klar til dagens strabadser. 

Se menuen her