HYTTEFADET

Kom til live musik i Nyhavn på Hyttefadet

Nyhavn har, siden 1700-tallet, været et tilholdssted for mange af Københavns musikanter, som har skabt liv og glade dage med kendte melodier. Hyttefadet sørger for en ramme af munter stemning og god musik, som alle kan synge med på og danse til. 
Kom til live musik i Nyhavn hos Hyttefadet, fredage og lørdage fra 22.30 til 01.30, holder vi traditionen ved lige.

Juli

Fredag d. 5. juli: Kjærs Danseorkester
Lørdag d. 6. juli: René
Fredag d. 12. juli: CJ Danseorkester
Lørdag d. 13. juli: CJ
Fredag d. 19. juli: CJ
Lørdag d. 20. juli: René
Fredag d. 26. juli: Klitte & Wikke
Lørdag d. 27. juli: René

August

Fredag d. 2. august: René
Lørdag d 3. august: Klitte & Wikke 
Fredag d. 9. august: Kjærs Danseorkester 
Lørdag d. 10. august: Stig Michael 
Fredag d. 16. august: CJ
Lørdag d. 17. august: CJ
Fredag d. 23. august: René
Lørdag d. 24. august: CJ
Fredag d.30 august: CJ
Lørdag d.31 august: Klitte & Wikke 

September

Kommer snarest

Mød Hyttefadets live musikere

Stig Michael

Musiker og forfatter Stig Michael har optrådt i musikbranchen i stort set hele sit liv og har derfor mange mange års erfaring inden for showbiz. Han leverer et hyggeligt og stemningsskabende musikalsk indslag, hver gang han er ude og optræde.
Stig Michael har igennem mange år spillet på nogle af landets største scener og festivaler både i indland og udlandet – bl.a. var Stig med i det danske Bryan Adams jam i en længere periode.
I de sidste 30 år har Stig været fast tilknyttet på de bedste værtshuse i Nyhavn – med stor succes!
Stig Michael optræder både alene, men spiller også med nogle af de dygtigste musikere herhjemme og kan derfor hyres som duo, trio og et helt band. Det kendetegnende ved Stig er hans flotte rock-stemme – tankerne ledes hen på f.eks. Rod Stewart, Joe Cocker m. fl.
Repertoiret er Folke/Rockmusik og spænder vidt – lige fra evergreens til danske og udenlandske pop, rock og ballader fra Ed Sheeran, Kim Larsen, Thomas Helmig, Prince til Ronan Keating.
Stig Michael har også udgivet sin egen CD ”True to you” i år 2000 med egne numre og ligger bl.a. ude på Spotify, YouTube osv.
Så glæd dig til at få besøg af Stig Michael – det er en garanti for en glad folkelig stemning og en helt unik stemme, og numre som alle kan synge med på og danse til.

CJ

Clive John er en erfaren professionel guitarist/sanger, sangskriver og entertainer fra Wales med irske bedsteforældre. I sine yngre år var han solist og forsanger/guitarist i duo og bands, som spillede på forskellige engelske og irke pubs, clubs, hoteller, militærbaser, holiday camps i London og den sydlige del af England fra 80’erne til begyndelsen af 90’erne.
Han har også studeret på London Guitar Institute, mens han søgte pladekontrakt/studiooptagelser alene og sammen med bands.
Senere spillede han på spillesteder bl.a. på Rhodos og De Kanariske Øer, inden han kom til Danmark. I Danmark blev han hurtigt fastansat musiker på Victoria Pub på Gammeltorv i København, hvor han spillede i mange år.
Samtidig har han spillet både solo og i bands i Danmark, Sverige og Norge på barer, hoteller, restauranter, festivaler, i klubber, til private fester og været i studio og fjernsyn.
Han spiller et bredt repertoire af sange fra 50’erne til nutiden og tilpasser sit sangvalg til alle aldre. Han har altid fingeren på pulsen og det er vigtigt for ham at glæde og underholde alle med sin engagerende og energiske live performance!

Kjærs Danseorkester

Kjærs Danseorkester er et band, der passer ind til hver en fest. De spiller hits fra 60’erne og frem til nu. De har et repertoire på ca 400 numre og lægger lister frem, så det er muligt at ønske sange. 

 

Klitte & Wikke

Janus Klitte og Søren Wikke udgør denne sammenspillede duo. De har kendt hinanden siden de gik i fritidsklub og har spillet sammen siden 2011. Deres kendetegn er deres glæde ved at spille sammen, og det kommer til udtryk i deres samspil, udstråling og gode harmonier. 
“At spille på Hyttefadet er en stor del af vores musiske identitet og det er her vi hviler bedst i musikken. Vi kommer altid i rigtig god tid for at mærke atmosfæren og snakke med personalet inden vi går på”, siger de selv.
En aften på Hyttefadet med Klitte og Wikke og Hyttefadets fantastiske personale, er altid en god oplevelse.

René

Som kandidatuddannet klassisk guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, har René de sidste 15 år været live musiker i alt fra klassiske symfoniorkestre (bla. DR’s Radiosymfoniorkester, Malmø Symfoniorkester og Det Kgl. Kapel) til jobs som guitarist/el-guitarist ved musicals, og underholdning til firmafester, bryllupper, fødselsdage etc. – siden 2013 har han været en fast del af musikerteamet på Hyttefadet.
Sideløbende med sit daglige arbejde som guitarunderviser, arbejder René også som sangskriver for div. popartister og har bla. skrevet for navne som Anna David, Kasper Nyemann og den unge BEJULES.

”Der findes ikke to ens aftener på Hyttefadet. Gæsterne er i høj grad med til at forme aftenens udvikling. Jeg er altid klar til at skabe den helt perfekte oplevelse, for de gæster jeg optræder for på den enkelte aften, med alle de velkendte fællessange, ballader og dansenumre.”